Партнери

Успехот и развојот на компанијата се должат на одговорно, посветено и професионално работење, континуирано вложување во сите аспекти на работењето и секако на долгогодишната соработка со своите принципали кои се дополнителен придонес за заеднички раст во продажбата и дистрибуција.

ЈУС МБ е единствен дистрибутер во земјата за програмата за кондиторски производи Пионир, програмата за брашно и тестенини Сентела и сончогледово масло Сунце 1л од Бимал групацијата за производство на масло.