Private label

Во склоп на дистрибутивниот центар Јус МБ на приземјето се наоѓа посебен дел за пакување.  Делот за пакување кој е  дел од вкупниот складишен простор служи за пакување на PL производи.

Голд Пилешки копан Голд 1 кгГолд Пилешки копан 1 кг
Голд Пилешки копан со надкопан 1 кгГолд Пилешки копан со надкопан 1 кг
Голд Пилешки копан со надкопан 1 кгГолд пилешко филе 1 кг
Голд Пилешки копан со надкопан 1 кгГолд пилешки крилца 1 кг
Голд Пилешки копан со надкопан 1 кгГолд пилешки крилца 1 кг
Голд Пилешки копан со надкопан 1 кгГолд замрзната риба ослиќ 1 кг
Голд парчиња туна во растително масло 170 грГолд парчиња туна во растително масло 170 гр
Голд сецкана туна во растително масло 170 грГолд сецкана туна во растително масло 170 гр
Голд сардини во растително масло 125 грГолд сардини во растително масло 125 гр
Данка помфрит 10 мм, 1; 2,5 кгДанка помфрит 10 мм, 1; 2,5 кг
Данка помфрит 7 мм, 1; 2,5 кгДанка помфрит 7 мм, 1; 2,5 кг
Слатко од костенГолд слатко од костен 360 гр.
Слатко од костенГолд слатко од костен 650 гр.
Слатко од костенГолд слатко од костен 1100 гр.
sunceСунце масло за јадење