Partnerë

Suksesi dhe zhvillimi i kompanisë i dedikohet funksionimit të përgjegjshëm, të përkushtuar dhe profesional, investimeve të vazhdueshme në të gjitha aspektet e funksionimit dhe natyrisht, bashkëpunimit afatgjatë me partnerët e saj, të cilët janë një kontribut shtesë për rritjen e përbashkët të shitjeve dhe shpërndarjes.

JUS MB është distributori i vetëm në vend për programin Pionir, për programin e miellit dhe të makaronave Sentella dhe vajit të lulediellit Sunce 1l nga grupi i prodhimit të vajit Bimal.