Për ne

Kompania Jus MB daton që nga viti 1992. Fillimet e saj janë si një firmë e vogël familjare që me fillime modeste, duke praktikuar investime të vazhdueshme në punonjësit e saj, zbatim të standardeve moderne dhe profesionalizëm në punën e saj, kontribuoi në zhvillim të madh në një kompani moderne me qendrën e vet të shpërndarjes të rangut më modern.

Jus MB sot është një kompani që disponon një qendër shpërndarjeje, që shtrihet në një truall me gjithsej 30.000 m2. Qendra e shpërndarjes përbëhet nga hapësira për biznes (zyra) prej 860 m2 dhe hapësira e magazinimit prej 6.000 m2 me rrjet logjistik modern dhe hapësirë ​​parkimi.

Suksesi dhe zhvillimi i kompanisë i dedikohet funksionimit të përgjegjshëm, të përkushtuar dhe profesional, investimeve të vazhdueshme në të gjitha aspektet e funksionimit dhe natyrisht, bashkëpunimit afatgjatë me partnerët e saj, të cilët janë një kontribut shtesë për rritjen e përbashkët të shitjeve dhe shpërndarjes. JUS MB është distributori i vetëm në vend për programin Pioneer nga fabrikat: Subotica, Zemun, Paracin dhe Prokuplje dhe për programin e miellit dhe të makaronave Sentella.

Sot kompania ka gjithsej 60 të punësuar.

m2
Qendër e shpërndarjes
m2
HAPËSIRË PËR RUAJTJE
m2
HAPËsSIRË BIZNESI
PUNONJËS

Qendër e shpërndarjes

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 1