Private label

Në përbërje të qendrës së shpërndarjes Jus MB, në katin përdhes, gjendet një pjesë e veçantë për paketim. Pjesa për paketim, e cila është pjesë e hapësirës së përgjithshme të magazinimit, shërben për paketimin e produkteve PL të markës JUS MB që janë: sheqer, fasule dhe oriz.

Nga dhjetori i vitit 2020, portofoli i markës private Jus MB pasurohet me markën e re Gold. Produktet e para të kësaj marke janë produktet e gatshme të konservuara, gullash gjedhi, fasule, rriskë gjedhi, rriskë pule dhe pashtetë pule. Marka Gold do të jetë në zhvillim të vazhdueshëm në të ardhmen.

Kofshë pule e shkurtër Gold 1 kgGold Kofshë pule e shkurtër 1 kg
Gold kofshë pule e gjatë 1 kgGold kofshë pule e gjatë 1 kg
Danka patate 10 mm 1; 2,5 kgDanka patate 10 mm 1; 2,5 kg
Danka patate 7 mm 1; 2,5 kDanka patate 7 mm 1; 2,5 k
w
Gold Reçeli i gështenjësGold Reçeli i gështenjës 650 gr.
Gold Reçeli i gështenjësGold Reçeli i gështenjës 1100 gr.
sunceVaji i lulediellit Sunce 1l